7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron po meksykańskuUwaga, żeby nie przesadzić z chilli, bo ogień w gębie!
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron (najlepiej razowy)
fasola czerwona papryka czerwona cebula kawałek papryczki chilli (może być w proszku) koncentrat pomidorowy (lub uduszone pomidory) czosnek bazylia ew. inne ziółka i przyprawy (np. majeranek, oregano, kminek czy co kto woli) sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Naleśniki po meksykańsku (bez ograniczeń)Fasolka po meksykańsku (wegańska) Ogórki po meksykańsku - krótko "marynowane" w zalewie chili (wegańska) Makaron z owocami (wegańska+miód) Makaron z rokpolem (lakto-wege) Makaron ze szpinakiem (wegańska) Makaron z cukinią (wegańska) Brokuły z makaronem (wegańska) Makaron z orzechami (wegańska) Makaron czakaron (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |