7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa szpinakowa z lubczykiemzupę tą należy podawać z pokroonymi w kostkę ziemniakami lub fasolką szparagową
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób100 g szpinaku(może być mrożony)
biała część z pora 1 cebulka 1 marchewka 1 ząbek czosnku lubczyk pieprz ziołowy inne przyprawy ziołowe (np. bazylia, koper) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa szpinakowa/pokrzywowa z kluseczkami (wegańska)Zupa szpinakowa z czosnkiem, zabielana (lakto-wege) Zupa wiosenna z makaronem szpinakowym (lakto-wege) Kremowa zupa szpinakowa z sokiem z cytryny (lakto-wege) Zupa krem szpinakowy z grzankami, kiełkami i serem (lakto-wege) Aromatyczna zupa szpinakowa z kawałkami kotletów sojowych (wegańska) Kanapka z hummusem i świeżym lubczykiem (wegańska) Domowy wege bulion - wywar z warzyw z lubczykiem (wegańska) Chlebek szpinakowy (lakto-wege) Kotlety szpinakowe (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
www.food-info.net/uk/e/e635.htm
"Guanylates and inosinates are generally produced from meat, but partly also from fish. They are thus not suitable for vegans and vegetarians [...]"
Na vege.pl (vege.pl/str.php?dz=86) tez jest wymieniony: "E631 i E632 - inozyniany + pochodne: E634, E635"
~zupa 2008-03-18 14:01:32.401