
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:ziemniaki
szpinak surowy sól Przygotowanie:
Gotujemy młode ziemniaki (ok 3x tyle co szpinaku). Na ostatnie 3-5 minut wrzucamy szpinak. Odcedzamy, solimy wg gustu i (! clou programu) tłuczemy jak na grube pure.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-07-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podał Kacper Perschke
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Puree ziemniaczano-ryżowe (wegańska)Smażone puree ziemniaczano-dyniowe (wegańska) Ziemniaczano-szpinakowa sałatka z suszonymi pomidorami, pistacjami i sosem koperkowo-musztardowym (wegańska) Puree ziemniaczane (lakto-wege) Puree z brokułów (wegańska) Puree z soczewicy (wegańska) Chlebek szpinakowy (lakto-wege) Kotlety szpinakowe (ovo-wege) Szpinakowe klopsiki (bez ograniczeń) Rolada szpinakowa (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
xero 2011-09-15 19:17:20.489