
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasolka szparagowa
1 cebulka (najlepiej czerwona) sól oliwa ocet balsamiczny Przygotowanie:Fasolkę szparagową gotujemy. Cebulkę kroimy w kosteczkę, posypujemy solą i czekamy, aż puści sok.
Kiedy fasola wystygnie, dodajemy ją do cebuli. Dodajemy oliwy i nieco octu balsamicznego. Solimy, jeśli jest za mało słone. Jemy, aż nam się uszy trzęsą :)
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-07-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Kruszynka (Wrocław)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska)Fasolka szparagowa w sosie śmietanowym (lakto-wege) Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Fasolka szparagowa w sosie śmietanowo-koperkowym (lakto-wege) Sos warzywny z fasolką szparagową i granulatem sojowym (lakto-wege) Fasolka szparagowa z sosem sojowym i oliwą (wegańska) Fasolka szparagowa w prostym sosie pomidorowym (wegańska) Fasolka szparagowa w sosie z pieczonej papryki (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |