7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sos z masłem orzechowym i mlekiem kokosowym do szaszłyków



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

masło orzechowe
mleko kokosowe
chili
bulion

Przygotowanie:

Masło orzechowe rozcieńczyć mlekiem kokosowym i przyprawić dobrze chili. Dodać trochę bulionu.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-07-21 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Waldemara Krzoka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kasza gryczana w sosie fasolowym z masłem orzechowym (wegańska)
Gofry na maśle orzechowym i mleku kokosowym (wegańska)
Ciecierzyca w sosie orientalnym (z mlekiem kokosowym) (wegańska)
Babeczki z masłem orzechowym II (wegańska)
Babeczki z masłem orzechowym (wegańska)
Buchty z masłem orzechowym (wegańska)
Ciasteczka z masłem orzechowym (wegańska)
Manna orzechowa (z masłem orzechowym) (wegańska)
Krem z marchewki z masłem orzechowym (wegańska)
Popping z amarantusa z masłem orzechowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas