7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos z masłem orzechowym i mlekiem kokosowym do szaszłyków
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:masło orzechowe
mleko kokosowe chili bulion Przygotowanie:Masło orzechowe rozcieńczyć mlekiem kokosowym i przyprawić dobrze chili. Dodać trochę bulionu.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-07-21 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Waldemara Krzoka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kasza gryczana w sosie fasolowym z masłem orzechowym (wegańska)Gofry na maśle orzechowym i mleku kokosowym (wegańska) Ciecierzyca w sosie orientalnym (z mlekiem kokosowym) (wegańska) Babeczki z masłem orzechowym II (wegańska) Babeczki z masłem orzechowym (wegańska) Buchty z masłem orzechowym (wegańska) Ciasteczka z masłem orzechowym (wegańska) Manna orzechowa (z masłem orzechowym) (wegańska) Krem z marchewki z masłem orzechowym (wegańska) Popping z amarantusa z masłem orzechowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |