7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pitta Tysiąca Wysp



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

kapusta pekińska,
ogórek kiszony,
papryka,
pomidor,
przyprawy,
ok. 3 łyżeczek sosu majonezowego "tysiąca wysp".

Przygotowanie:

Pittę podgrzać w tosterze, aby można było ją otworzyć, napełnić pokrojonymi i wymieszanymi ze sobą składnikami, nalać do środka ok. 3 łyżeczek sosu majonezowego "tysiąca wysp".
Nadesłał(a) admin, dnia: 2003-07-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis nadesłany przez przedstawiciela firmy Quality Goods, producenta pitty (www.pitta.pl), autorka przepisu: Ewelina Lenartowicz, Warszawa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pitta z jajecznicą (ovo-wege)
Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege)
Pitta z serem feta po grecku (lakto-wege)

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas