7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:2-3 jaja
cebula lub pomidor sól, pieprz do smaku 2 pitty Przygotowanie:Ogrzej pittę (toster, mikrofalówka lub piekarnik w temperaturze ok. 175 stopni C)
Zrób jajecznicę. Wypełnij pittę jajecznicą. Podawaj natychmiast.
Nadesłał(a) admin,
dnia: 2003-07-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis nadesłany przez przedstawiciela firmy Quality Goods, producenta pitty (www.pitta.pl)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pitta Tysiąca Wysp (lakto-wege)Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege) Pitta z serem feta po grecku (lakto-wege) Chińska jajecznica (ovo-wege) Jajecznica na grzankach (ovo-wege) Jajecznica z miodem (ovo-wege) Jajecznica z pomidorami (ovo-wege) Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń) Jajecznica z kurkami (bez ograniczeń) Jajecznica piperade (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |