7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa z letnich warzyw - z pomidorem, cukinią i fasolką szparagową
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 duży pomidor
1 spora papryka czerwona słodka 1 nieduża cukinia 1 spora garść fasolki szparagowej 1-2 młode marchewki (niekoniecznie, ale będzie kolorowo) 2 cebule sól pieprz mielona papryka słodka mielona papryka ostra ząbek czosnku trochę oliwy z oliwek do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)Zupa julienne - wielowarzywna z fasolką szparagową, kalafiorem i pomidorami (wegańska) Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagową (ovo-wege) Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska) Zupa z papryką, cukinią i pomidorem (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege) Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska) Zupa fasolowa z fasolką szparagową i kabaczkiem (wegańska) Zupa z fasoli szparagowej z grzybami suszonymi i ziemniakami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |