7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Bakłażanowo-cukiniowo-pomidorowe danie śródziemnomorskie na lato
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób1 duży bakłażan
2 małe cukinie 5 pomidorów żółta papryka (zależy, który kolor lubisz najbardziej) 1 cebula 2 ząbki czosnku czarne lub zielone oliwki bez pestek (do posypania) oliwa/ olej do smażenia sos sojowy wywar z warzyw lub woda bazylia (super jeśli świeża) sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zielona danie szpinakowo-cukiniowe (wegańska)Nadziany pomidorek (z bakłażanowo-cukiniowym farszem) (wegańska) Makaron z pomidorowo-bakłażanowym sosem (wegańska) Zupa cukiniowo-pomidorowa z maślanką (lakto-wege) Aromatyczne pierożki z nadzieniem pieczarkowo-cukiniowo-bakłażanowym i sosem rozmarynowym (lakto-wege) Makaron fusilli po sycylijsku - z pomidorowo-bakłażanowym sosem (wegańska) Makaron z sosem bakłażanowo-pomidorowym z rodzynkami i pinią (wegańska) Śródziemnomorskie racuchy (wegańska) Obiad śródziemnomorski (wegańska) Gołąbki z groszkiem na lato (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |