7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Lucyferiada - sałatka z pekinki i fasolki czerwonej z sosem chili

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

puszka czerwonej fasolki
kapusta pekińska
papryka marynowana
duużo sosu chili (albo innego ostrego)
odrobina soku z cytryny i wody
ew. inne warzywka jakie nam smakują

Przygotowanie:

Pokroić kapustę, fasolkę odsączyć i wsypać do miski, paprykę pokroić w cienkie paski, dodać resztę składników i wymieszać, najlepiej rekami :)

Wskazówki i uwagi:

smacznego!
Nadesłał(a) ~Parapsyhe, dnia: 2003-09-19 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

jesli macie problemy z doprawieniem to najlepiej dodac do tego sos paprykowy do salatek mozna tez dolac odrobine zalewy z papryczki i gotowe
a i nie dosaczajcie do konca fasolki :>
doskonale smakuje tez miesozernej czesci familji;)
~Siostra Parapsyhe ;) 2005-12-08 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z ananasem i sosem chili (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)
Sałatka z rzodkwi i czerwonej fasoli (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)
Sałatka z pekinki, papryki, kukurydzy i ricotty (lakto-wege)
Sałatka z czerwonych buraków, fasoli i ogórka kiszonego (wegańska)
Sałatka z selera z kukurydzą i czerwoną fasolką (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli i komosy ryżowej (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas