7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:sałata
pomidory papryka cebula ew. feta lub tofu-feta (tofu sałatkowe) włoski dressing: ocet balsamiczny oliwa z oliwek w takiej ilości jak ocet zioła prowansalskie oregano bazylia Przygotowanie:Warzywa pokroić i osolić. Dodać do tego dressing włoski: ocet balsamiczny z oliwą z oliwek (pół na pół) i do tego zioła prowansalskie, oregano, bazylię i dobrze wymieszać. Najlepiej do octu wlewać olej mieszając, a potem zioła. Dodać dressing to zmieszanych warzyw i gotowe. Można dodać fetę lub tofu-fetę.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-10-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podał Borek
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Mieszanka sałat z awokado i pomidorem z orzechowym dressingiem (wegańska & RAW)Sałatka Madzi z papryką i pomidorem, na bazie sałaty lub kapusty pekińskiej (wegańska & RAW) Sałata z bobem, oliwkami i papryką (wegańska) Orzeźwiająca sałata z pomidorami i mandarynkami (lakto-wege) Sałata z ciecierzycą, pomidorem i fetą (lakto-wege) Surówka z pomidorów na rukoli i sałacie (wegańska & RAW) Sałata na kolorowo, z ogórkiem i pomidorem (wegańska & RAW) Sałata z cukinią i suszonymi pomidorami (wegańska) Sałata z pomidorami, ogórkami i koperkiem (wegańska & RAW) Gołąbki z ryżem, pieczarkami, papryką i orzechami włoskimi (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |