7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 filiżanka zielonej soczewicy
1/2 filiżanki posiekanych orzechów włoskich 2 łyżeczki musztardy Dijon 1 łyżka octu winnego czerwonego ostra czerwona papryka sól pieprz Przygotowanie:Soczewicę opłukać i zalać zimną wodą i zagotować, aż nasiona będą miękkie (ok. 30 min). Odcedzić nasiona i miksować z resztą składników, aż do uzyskania gładkiej masy. Doprawić do smaku solą pieprzem i papryką.
Jeśli pasta będzie zbyt sucha możemy dodać odrobinę przegotowanej wody.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
pychotka :)
~magge 2012-02-23 01:31:05.128
bardzo dobra. polecam. ja zamiast octu winnego dalem ocet balsamiczny
~turiam 2011-03-14 16:41:25.386 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Prosta pasta z zielonej soczewicy (wegańska)Pasta z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów (wegańska) Krokiety z zielonej soczewicy (ovo-wege) Pasztet z soczewicy zielonej (wegańska) Zupa z zielonej soczewicy (wegańska) Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska) Kotlety z zielonej soczewicy i warzyw (ovo-wege) Zupa z zielonej soczewicy z grzybkami (wegańska) Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami (wegańska) Pasztet z zielonej soczewicy i warzyw z egzotycznymi przyprawami (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~rok2 2013-10-22 18:01:25.061