7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:6 porow
20 cl oliwy 3 ziemniaki 3 galazki rozmarynu czerstwy chleb zolty twardy ser (gruyere lub ementaler) sol i pieprz list laurowy Przygotowanie:pokroic biale konce porow i podsmazyc je na oliwie, az będą miekkie. przelozyc do garnka. dodac ziemniaki, lisc laurowy, rozmaryn. zalac 1,5 l wody. gotowac ok. 30 min. zmiksowac. ulozyc pokrojony chleb, polac oliwa i posypac startym serem. przed podanie zapiec w piecu.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:por zapiekany z jabłkiem (bez ograniczeń)Zupa krem z porów na bulionie (wegańska) Zupa z ciecierzycy z duszonym porem (wegańska) Zupa cebulowa gotowana lub zapiekana (lakto-wege) Francuska zupa cebulowa, zapiekana (bez ograniczeń) Zupa krem z pora (porów) i ziemniaków (wegańska) Zupa-krem z porów na mleku, z czosnkowymi grzankami (wegańska) Zupa krem z porów z grzankami czosnkowymi (wegańska) Zupa pomidorowa z porem, selerem i białym winem (wegańska) Zupa cebulowa z tofu zapiekana z żółtym serem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |