7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:3-4 pory na osobe
parmezan w kawalku kielki rzodkiewki oliwa sol i pieprz ocet balsamiczny Przygotowanie:wybrac jak najciensze pory. oczyscic i ugotowac w osolonej wodzie (nie dluzej niż 10 min.). ulozyc na talerzu. parmezan pokroic w cienkie, prawie przezroczyste plastry. polozyc po 2-3 na porach. na wierzch posypac kielkami. przyprawic sosem winegret z oliwy i octu. nastepnie posolic i popieprzyc.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z soczewicy z Dziwną Sałatką (lakto-wege)Placki jaglane z sałatką pomidorową (bez ograniczeń) Kasza jaglana z awokado i sałatką (wegańska) Pomidory faszerowane sałatką jarzynową (wegańska) Aromatyczne grzanki z bakłażanem i sałatką z pomidorów (wegańska) Łódeczki z cykorii z sałatką z pomidora, mandarynki i oliwek (wegańska) Brokuł z porem (wegańska) Sos z porów (wegańska) Jogurtowy chłodnik z porów (lakto-wege) por zapiekany w zupie (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |