7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gotowany por z parmezanem, masłem i rozmarynem
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1,5 kg porów
100 g masła 100 g parmezanu posiekany rozmaryn sól pieprz Przygotowanie:Pory dokładnie umyć i wrzucić do dużej ilości gotującej się, osolonej wody. Gotowac ok. 10 min. Odcedzić.
Roztopić masło. Ułożyć pory na półmisku. Posypać parmezanem. Polać roztopionym, ciepłym masłem. Popieprzyć i posolić. Dodać rozmaryn.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Gnocchi z masłem i parmezanem (bez ograniczeń)Sałatka z porów na ciepło, z kiełkami i parmezanem (lakto-wege) Ryż basmati z masłem - sposób gotowania (lakto-wege) Bób smażony z rozmarynem (wegańska) Zupa z pomidorów z rozmarynem (wegańska) Pęczak z pieczarkami i rozmarynem (wegańska) Czekoladowe ciasto z oliwą i rozmarynem (bez ograniczeń) Makaron z brokułami, pomidorami i rozmarynem (wegańska) Makaron z brokułami, czosnkiem i rozmarynem (wegańska) Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |