7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Jarmuż z bakaliami

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

50 dag jarmużu
5 dag suszonych fig
5 dag suszonych moreli
5 dag suszonych śliwek
3 łyżki octu jabłkowego
cukier
sól
biały pieprz

Przygotowanie:

Jarmuż umyć, posiekać. Owoce pokroić w paski. Ocet jabłkowy doprawić solą, cukrem i pieprzem.

Jarmuż wymieszać w misce z owocami, polać octem i odstawić
na pół godziny.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2003-11-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis dostałam od koleżanki :)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jarmuż zasmażany ze śmietaną (lakto-wege)
Jarmuż z makaronem i tofu (wegańska)
Dodatek: jarmuż duszony z pieczarkami (wegańska)
Szpinak lub jarmuż z ziemniakami w masali (wegańska)
Jim Jarmusch na zielono, czyli jarmuż z soczewicą (wegańska)
Szak z jarmużem (jarmuż ze smażonymi ziemniakami) (wegańska)
Jarmuż duszony w aromatycznej, czosnkowej zalewie (wegańska)
Jarmuż z pikantną wegańską kiełbasą"Chorizo" / Kale and chorizo stew (wegańska)
Płatki zbożowe z bakaliami (lakto-wege)
Kuskus z miodem i bakaliami (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas