7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok)Przepis inspirowany potrawami podejrzanymi w chińskiej dzielnicy.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:5 dużych marchewek
3 łyżki wiórków kokosowych olej do smażenia Przygotowanie:Marchewki obrać, pokroić w plasterki i zblanszować, czyli wrzucić na wrzątek i chwilę tak potrzymać, po czym od razu odcedzić.
Do woka wlać olej, wrzucić wiórki, mieszać przez chwilę (nie mogą się spalić). Dodać marchewki, wszystko smażyć ok. 3 minut.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2004-01-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sezamowe tofu, brokuły i marchewka z woka (wegańska)Marchewka z mlekiem kokosowym (wegańska) Buraczki z gorczycą i wiórkami kokosowymi (wegańska) Kuskus z wiórkami kokosowymi i rodzynkami (wegańska) Apetyczne szparagi z olejem kokosowym i wiórkami kokosowymi (wegańska) Zupa bananowa z brzoskwinią lub mango i wiórkami kokosowymi (lakto-wege) Sernik śmietankowy z bezą i wiórkami kokosowymi (bez ograniczeń) Placuszki z batatów (słodkich ziemniaków) z wiórkami kokosowymi (wegańska) Płatki ryżowe z wiórkami kokosowymi, rodzynkami i orzechami (wegańska) Jabłecznik z wiórkami kokosowymi, na razowym spodzie (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |