7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok)

Przepis inspirowany potrawami podejrzanymi w chińskiej dzielnicy.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

5 dużych marchewek
3 łyżki wiórków kokosowych
olej do smażenia

Przygotowanie:

Marchewki obrać, pokroić w plasterki i zblanszować, czyli wrzucić na wrzątek i chwilę tak potrzymać, po czym od razu odcedzić.

Do woka wlać olej, wrzucić wiórki, mieszać przez chwilę (nie mogą się spalić). Dodać marchewki, wszystko smażyć ok. 3 minut.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-01-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sezamowe tofu, brokuły i marchewka z woka (wegańska)
Marchewka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Buraczki z gorczycą i wiórkami kokosowymi (wegańska)
Kuskus z wiórkami kokosowymi i rodzynkami (wegańska)
Apetyczne szparagi z olejem kokosowym i wiórkami kokosowymi (wegańska)
Zupa bananowa z brzoskwinią lub mango i wiórkami kokosowymi (lakto-wege)
Sernik śmietankowy z bezą i wiórkami kokosowymi (bez ograniczeń)
Placuszki z batatów (słodkich ziemniaków) z wiórkami kokosowymi (wegańska)
Płatki ryżowe z wiórkami kokosowymi, rodzynkami i orzechami (wegańska)
Jabłecznik z wiórkami kokosowymi, na razowym spodzie (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas