7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasolka po chińsku (wok)Przepis inspirowany potrawami z chińkiej dzielnicy.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:20 dag zielonej fasolki
olej do smażenia 2 łyżki oleju sojowego szczypta cukru, łyżka wody Przygotowanie:Fasolkę po odcięciu końcówek zblanszować, a potem wrzucić na rozgrzany olej. W szklance wymieszać olej sojowy z wodą i cukrem, dodać do fasolki, smażyć ok. 3 minut.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2004-01-02 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soja po chińsku (wegańska+miód)Ziemniaczki z woka (wegańska) Bakłażany z woka (wegańska) Warzywa z woka (wegańska) Ratatouille po chińsku (wegańska) Dressing do sałatki po chińsku (wegańska & RAW) Mieszanka jarzynowa po chińsku (wegańska) Spolszczone warzywka po chińsku (wegańska) Tofu w sosie curry (z woka) (wegańska) Marchewka z wiórkami kokosowymi (wok) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Samantha_Bossy 2010-01-30 23:09:00.573