7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 ugotowane buraczki
4 łyżki orzechów łyżka oliwy/oleju Przygotowanie:Buraki ugotować w łupince, a potem obrać. Utrzeć na grubej tarce, dodać oliwę, wymieszać i posypać surówkę posiekanymi orzechami.
Wskazówki i uwagi:Buraczki, jak są słodkie, to moim zdaniem szkoda ich doprawiać, bo same w sobie są pyszne.
A zimą jak znalazł do kaszy i nie tylko :)
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2004-01-16 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:sałatka z buraków z grejpfrutem, orzechami i niebieskim serem (lakto-wege)Sałatka selerowa z prażonymi orzechami włoskimi (lakto-wege) Sałatka z młodych buraczków z fetą i orzechami włoskimi (lakto-wege) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Sałatka selerowa z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska) Purpurowa sałatka buraczana z rozmarynem i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW) Sałatka z roszponki z wędzonym tofu i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka z ogórków i fety z selerem naciowym i orzechami włoskimi (bez ograniczeń) Sałatka makaronowa z kiełkami sojowymi, orzechami włoskimi i suszonymi śliwkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |