7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Brzoskwinie w morelowej galaretce



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 litr soku morelowego
2 łyżki cukru
owoce - brzoskwienie surowe albo z puszki
agar - sprawdzić w instrukcji na opakowaniu, w moim przypadku 1/8 torebki
bita śmietana

Przygotowanie:

Sok wlać do garnka i zagotować z cukrem i agarem; mieszać, aby cukier się rozpuścił. W międzyczasie w pucharkach albo miseczkach ułożyć brzoskwinie, później zalać masą i włożyć do lodówki. Jak stężeje, podawać z bitą śmietaną.
Nadesłał(a) arleta, dnia: 2004-03-21 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Brzoskwinie z grilla (wegańska+miód)
Brzoskwinie zapiekane (bez ograniczeń)
Brzoskwinie po włosku (wegańska)
Banany w kremie morelowym (lakto-wege)
Dżem morelowo-jabłkowy (wegańska)
Brzoskwinie z jogurtem orzechowym (lakto-wege)
Brzoskwinie w sosie serowym (lakto-wege)
Gorące pikantne brzoskwinie (wegańska)
Koktajl-jogurt morelowy. Poezja! (wegańska & RAW)
Rogaliki jaglano-morelowe na zakwasie (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas