7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Naleśniki ze szparagami i beszamelem
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:naleśniki:
20 dag mąki 2 jajka 1 szklanka mleka pół szklanki śmietany szczypta soli szczypta cukru szczypta gałki muszkatołowej nadzienie: 1 pęczek szparagów sól (do pół łyżeczki) sos beszamelowy ze szczypiorkiem: łyżka masła łyżka mąki filiżanka mleka 10 dag twardego sera 1 pęczek szczypiorku 1 łyżka soku cytrynowego sól pieprz cukier żółty ser do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Brokuły zapiekane pod beszamelem (lakto-wege)Beszamel w wersji zwykłej i do zapiekania (lakto-wege) Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem (wegańska) Cebula młoda i jajka na twardo zapiekane pod beszamelem (bez ograniczeń) Zapiekanka z ziemników i kapusty z grzybami (pod beszamelem) (wegańska) Oryginalna grecka musaka dla wegetarian (pod beszamelem) (lakto-wege) Balsamiczne szparagi z marchewką (wegańska) Szparagi z sezamem i imbirem (wegańska) Makaron ze szparagami i oliwkami (wegańska) Zimna zupa ze szparagów (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~wariat 2012-05-28 21:29:34.995