7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Smażone kapelusze prawdzików
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:prawdziwki suszone - po 10 szt. na osobę
mąka jajko bułka tarta masło do smażenia + chrzan do podania Przygotowanie:Kapelusze prawdziwków suszonych umyć i gotować, wyjąc z wody, osączyć i ostudzić. Oprószyć mąką, obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na maśle z obu stron, podawać z chrzanem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege)Faszerowane kapelusze (lakto-wege) Pieczarkowe kapelusze do obiadu (ovo-wege) Smażone kasztany (wegańska) Boczniaki smażone w śmietanie (lakto-wege) Smażone krążki cebulowe (lakto-wege) Smażone tofu czosnkowe (wegańska) Smażone tofu z żurawiną (wegańska) Cebulowe smażone tofu (wegańska) Smażone grzyby suszone (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |