7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:150 g pieczarek
1/4 czerwonej papryki 1/4 pora 1/2 łyżeczki oliwy do smażenia 1 szklanka bulionu 1/2 żółtka 1 łyżka jogurtu naturalnego sól pieprz 1 łyżka ziół: estragon, koper, natka, szczypior Przygotowanie:Pieczarki umyć i posiekać na drobne kawałki. Z papryki usunąć pestki i pokroić ją w paski. Pora pokroić w krążki. Warzywa poddusić na oliwie, zalać bulionem i gotować ok. 10 min.
Żółtko wymieszać z jogurtem, dodać do zupy zdjętej z ognia. Zupę doprawić do smaku i dodać zioła.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa grochowa z ziołami (wegańska)Zupa pieczarkowa z grzankami (lakto-wege) Błyskawiczna zupa pieczarkowa (wegańska) Zupa pieczarkowa z ziemniakami (wegańska) Zupa-krem brokułowa z ziołami (wegańska) Zupa sojowa z ziołami i czosnkiem (wegańska) Zupa-krem z dyni z ziołami (wegańska) Zupa pieczarkowa z serowymi kluseczkami (bez ograniczeń) Kono-zupa pieczarkowo-maślana (lakto-wege) Zupa pieczarkowa z kaszą jęczmienną (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |