7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 szkl. bulionu
80 g kukurydzy ¼ pora ½ lyzeczki oliwy 1 lyzeczka maki ½ straczka papryczki chilli ½ pomidora 3 lyzki jogurtu naturalnego cukier bazylia sol i pieprz Przygotowanie:pora umyc, pokroic w krazki i zeszlic na patelni, posypac maka. zalac rosolem, dodac osaczona kukurydze i gotowac 10 min. papryke umyc, usunac pestki i pokroic drobno. pomidora sparzyc, zdjac skore i pokroic na kawalki. pomidora i chilli dodac do zupy i gotowac 5 min. zaprawic jogurtem i przyprawic.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Lekko pikantna warzywno-kukurydziana zupa-krem (wegańska)Zupa pomidorowo-kukurydziana (wegańska) Pikantna zupa pomidorowa (wegańska) Zupa-krem ziemniaczano-kukurydziana (wegańska) Sopa paraguaya lub chipa guazu, czyli pikantne ciasta z mąki kukurydzianej lub z kukurydzy (bez ograniczeń) Zupa-krem kukurydziana z curry i mlekiem kokosowym (wegańska) Zupa krem z kalafiora z kaszą kukurydzianą i ziemniakami (wegańska) Prosta zupa szparagowa z kaszką kukurydzianą (wegańska) Pikantna indyjska zupa-krem z marchewki (wegańska) Sos kukurydziany (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |