7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:¼ cebuli
150 g pora ½ lyzeczki oliwy 1 lyzeczka maki 1 szkl. wywaru z warzyw 30 g sera topionego 1 kromka chleba tostowego bialy pieprz galka musztatalowa natka Przygotowanie:cebule i pora obrac, drobno pokroic i zeszklic na oliwie. posypac je maka i zakac wywarem z warzyw., zagotowac. gotowac na malym ogniu przez 10 min. serek dodawac do zupy malymi porcjami, mieszac, by się rozpuscil. doprawic pieprzem, galka i dodac natke. chleb pokroic w kostke i zrumienic na grzanki, dodac do zupy.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-05-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, wydanie specjalne: Kalendarz 2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa amarantusowo-porowa (wegańska)Zupa porowo-ziemniaczana (wegańska) Zupa porowo-selerowa (wegańska) Zupa porowa z mlekiem (lakto-wege) Zupa "babska" (porowo-ziemniaczana) (lakto-wege) Zupa-krem ziemniaczano-porowa (lakto-wege) Zupa-krem szparagowo-porowa (wegańska) Prosta zupa-krem ziemniaczano-porowa z tymiankiem (wegańska) Francuska zupa porowo-cebulowa z grzankami (wegańska) Zupa pomidorowa z serem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2004-05-05 00:00:00.0