7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 2 osóbopakowanie włoszczyzny mrożonej
do wariacji, wedle uznania, po troszę: - szpinaku - cukinii - cebuli - czosnku - sera pleśniowego oliwa z oliwek do smażenia curry kurkuma pieprz sól koperek lub natka 1 surowe jajo bułka tarta Przygotowanie:Warzywa przesmażamy delikatnie na oliwie z oliwek, przyprawiamy curry, kurkumą, pieprzem, solą i koperkiem lub natką. Dodajemy do przestudzonych warzyw 1 surowe jajo i bułkę tartą.
Formujemy kotleciki i smażymy na oliwie. Kotleciki nie wymagają panierunku. Podajemy same bądź z sosem pomidorowym lub grzybowym.
Nadesłał(a) Tibetiya,
dnia: 2004-05-24 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Cukinie zapiekane z farszem wielowarzywnym (wegańska)Zupa czipsowa (wielowarzywna, nie z czipsów :) (wegańska) Sojowo-wielowarzywny pasztet Joanny (wegańska) Peruwiańska pomidorówka "gazpacho" (wielowarzywna) (wegańska) Napój wielowarzywny kwaszony (3-dniowy) (wegańska & RAW) Zapiekanka wielowarzywna z czerwoną soczewicą (lakto-wege) Naleśniko-placuszki (ovo-wege) Placuszki z amarantusa (bez ograniczeń) Razowe placuszki (wegańska) Placuszki z selera (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
magda firlit 2004-06-02 00:00:00.0