
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:2 łyżki mąki pszennej
1 jajko 1 łyżeczka masła sól natka koper Przygotowanie:
Białko oddzielić od żółtka. Masło utrzeć z żółtkiem, mąką i solą, połączyć z pianą z białka, wsypać natkę i koper.
Łyżką formować kluski i wrzucać je na wrzątek. Gdy wypłyną, pogotować trochę pod przykryciem. Odcedzić. Wskazówki i uwagi:Podając można posypać serem i przybrać pomidorem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-07-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia - dodatek specjalny - kalendarz na 2004 rok
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zielone kluski kładzione (wegańska)Kładzione zielone kluski z tofu i szpinaku (wegańska) Bułka pszenna (wegańska) Chleb pszenny (wegańska) Kluski gryczane (wegańska) Kluski śląskie (wegańska) Kluski amarantusowe (bez ograniczeń) Kluski z "serem" (wegańska) Bliny pszenne jabłkowe (bez ograniczeń) Chleb pszenny razowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |