7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 włoska kapusta
75 g masła dymka sól Przygotowanie:Oddzielić liście, obciąć brzegi. Umyć i włożyć na 20 min. do dużej ilości gotowanej i osolonej wody. Odcedzić. Opłukać pod zimną wodą. Posiekać liście.
Rozpuścić masło w garnku, włożyć kapustę i smażyć 10 min. Posypać dymką i posolić.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-07-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kapusta biała z pieczarkami na maśle (wegańska)Masło grzybowe (lakto-wege) Masło szpinakowe (lakto-wege) Masło orzechowe 4 (wegańska) ,,Masło" pomidorowe (wegańska) Masło z awokado z czosnkiem (wegańska) Zielone masło (ziołowe) (lakto-wege) Czosnkowe masło z awokado (wegańska) Masło (pasta) z awokado (wegańska) Masło z orzeszków ziemnych (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |