7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób100 g makaronu (najlepiej kolanka, krotkie rurki lub swiderki)
4 lodygi selera naciowego 2 straki papryki konserwowej po 5 zielonych i czarnych oliwek 2 nieduze pomidory szczypiorek 2 lyzki octu winnego 1 lyzeczka suszonej bazylii 2 zabki czosnku 4-6 lyzek jogurtu nat. bez cukru pieprz i sol Przygotowanie:seler, szczypiorek, pomidory, papryke i oliwki pokroic. dodac ugotowany makaron. z jogurtu, octu, bazylii, soli i pieprzu przyrzadzic sos, polac nim salatke i odstawic na godzine.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-07-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaronowa sałatka "włoska" z suszonymi pomidorami i czosnkiem marynowanym (wegańska)Włoska sałatka makaronowa z rukolą, serem owczym i suszonymi pomidorami (lakto-wege) Sałatka makaronowa z kiełkami sojowymi, orzechami włoskimi i suszonymi śliwkami (wegańska) Makaronowa sałatka z ciecierzycą (wegańska) Sałatka makaronowa z ogórkami (bez ograniczeń) Sałatka makaronowa z rukolą (wegańska) Makaronowa sałatka czosnkowo-oliwkowa (lakto-wege) Sałatka makaronowa z pomidorami i cukinią (wegańska) Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska) Sałatka makaronowa z pomidorami i winegretem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |