7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:100 g soczewicy czerwonej (suchej)
100 g marchwi 200 g pomidora 50 g cebuli 1 lyzeczka oliwy 1 szkl. wody tymianek sol pieprz Przygotowanie:soczewice oplukac i zalac woda, po pol godzinie odcedzic. marchew, pomidora i cebule umyc, obrac, pokroic i podsmazyc na oliwie, dodac soczewice, szkl. wody i gotowac ok.. 1 godz. przyprawic tymiankiem, sola i pieprzem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2004-07-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Super Linia" - miesięcznik promujący zdrowy styl życia, nr 2/2004
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa z soczewicy z kapustą pekińską, marchewką i pomidorami (wegańska)Zupa z soczewicy z ziemniakami i marchewką (wegańska) Zupa z soczewicy z marchewką, pietruszką i pastą pomidorową (wegańska) Zupa z soczewicy z ziemniakami i pomidorami (wegańska) Zupa z soczewicy i suszonych pomidorów (wegańska) Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami (wegańska) Arabska zupa z soczewicy i pomidorów (wegańska) Zapiekanka ziemniaczana z marchewką, czosnkiem i tymiankiem (macierzanką) (lakto-wege) Błyskawiczna zupa z czerwonej soczewicy i pomidorów (wegańska) Zupa z topionego sera z tymiankiem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Malaga 2004-07-12 00:00:00.0