7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kalarepka
sól bułka tarta olej lub masło Przygotowanie:Kalarepkę pokroić w kostkę (tak 1x1 cm, albo i większą), wrzucić na wrzącą, lekko osoloną wodę, obgotować aż będzie miękkawa i podawać na ciepło z bułką tartą zrumieniona na oleju lub maśle.
Nadesłał(a) sowa,
dnia: 2004-07-21 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Zdjęcia do przepisu:Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soja na cebuli z bułką tartą (lakto-wege)Kapusta (z wody) z bułką tartą (wegańska) Makaron z warzywami i bułką tartą (wegańska) Szpinak z tofu w bułce tartej (wegańska) Kiełki KaBom (smażone w bułce tartej) (bez ograniczeń) Cukinia smażona w "jajku-len" i bułce tartej (wegańska) Fasola Jaś ze śliwkami suszonymi i bułką tartą (wegańska) Rzodkiew / rzodkiewki na ciepło z bułką tartą (wegańska) Szparagi po mediolańsku (pieczone pod parmezanem i bułką tartą z estragonem) (lakto-wege) Marchew z groszkiem na dwa sposoby (z zasmażką lub bułką tartą) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Też byłam/jestem zachwycona tym smakiem...
Dana 2013-05-16 16:49:40.023