7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z awokado, tofu i migdałów

Można przechowywać w lodówce, ale krótko. Pamiętaj, że zawiera dużo tłuszczu - dlatego najlepsze dla wegańskich i wegetariańskich maluchów.

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

1 awokado
małe opakowanie (ok.100 g) tofu
garść (30-40 g) płatków migdałowych
1 łyżka tamari lub sosu sojowego (shoyu)
ew. przyprawy według upodobania:-)

Przygotowanie:

Trzeba dokładnie zmiksować. I tyle. Idealne do smarowania pieczywa albo jako dodatek do dań.

Wskazówki i uwagi:

Bardzo delikatne w smaku, nadaje się dla dzieci.
Nadesłał(a) biegnąca_z_ wilkami, dnia: 2004-11-14 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Masło (pasta) z awokado (wegańska)
Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW)
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege)
Krokiety z tofu, migdałów i płatków owsianych (bez smażenia naleśników!) (wegańska)
Pasta z tofu i tahini (wegańska)
Orzechowa pasta z tofu (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas