7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z awokado, tofu i migdałówMożna przechowywać w lodówce, ale krótko. Pamiętaj, że zawiera dużo tłuszczu - dlatego najlepsze dla wegańskich i wegetariańskich maluchów.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 awokado
małe opakowanie (ok.100 g) tofu garść (30-40 g) płatków migdałowych 1 łyżka tamari lub sosu sojowego (shoyu) ew. przyprawy według upodobania:-) Przygotowanie:Trzeba dokładnie zmiksować. I tyle. Idealne do smarowania pieczywa albo jako dodatek do dań.
Wskazówki i uwagi:Bardzo delikatne w smaku, nadaje się dla dzieci.
Nadesłał(a) biegnąca_z_ wilkami,
dnia: 2004-11-14 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Masło (pasta) z awokado (wegańska) Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW) Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege) Krokiety z tofu, migdałów i płatków owsianych (bez smażenia naleśników!) (wegańska) Pasta z tofu i tahini (wegańska) Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |