7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkamiTo banalny przepis, a smakowało całej rodzince :)
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbworeczek ryżu
puszka czerwonej fasoli malutka puszka kukurydzy mały słoik majonezu (zwykłego lub roślinnego) słoik pieczarek marynowanych kawałek żółtego sera (opcjonalnie) sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasola czerwona podsmażana z pieczarkami marynowanymi (wegańska)Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka ryżowa z awokado, fasolą i świeżymi warzywami (wegańska) Sałatka indyjska - ryżowa z fasolą, pomarańczą i papryką (wegańska) Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód) Jarzynowa sałatka majonezowa mieszana (z fasolą "Jaś" i grzybami marynowanymi) (ovo-wege) Sałatka z czerwonej fasoli i komosy ryżowej (wegańska) Marynowana czerwona cebula (wegańska) Sałatka ryżowa z pieczarkami, papryką, marchwią i selerem (lakto-wege) Żółta sałatka ryżowa z fasolą, kukurydzą, serem i zieleniną (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Salatka najlepiej smkuje z ostrymi przyprawami.
Smaczna,chociaz nie moja ulubiona
~pomarańczowy jelcz 2005-01-07 00:00:00.0