7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 4 osób

2 torebki ryżu basmati lub jaśminowego
1 awokado
puszka ananasów
puszka kukurydzy
sól
pieprz biały
majonez (opcjonalnie)

Przygotowanie:

Ryż ugotować, przestudzić. Awokado obrać, usunąć pestkę, pokroić w kosteczkę. Ananasa osączyć, pokroić w kosteczkę.

Do ryżu dodać awokado, ananasa i kukurydzę. Posolić, popieprzyć, można dodać majonez.
Nadesłał(a) eter, dnia: 2005-02-20 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Wyśmienite połączenie składników.
Olenika92 2008-08-23 09:12:53.048

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Żółta sałatka ryżowa z ananasem, kukurydzą, panierowanym tofu i curry (wegańska)
Sałatka z kalafiorem, ananasem i kukurydzą (wegańska)
Sałatka ryżowa z awokado i rzeżuchą (wegańska)
Sałatka z selera konserwowego z kukurydzą i ananasem (lakto-wege)
Sałatka ziemniaczana z ananasem, kukurydzą i selerem (ovo-wege)
Sałatka "hawajska" z ananasem, kukurydzą i ogórkiem (wegańska)
Sałatka ryżowa z brzoskwiniami, ananasem i orzechami (wegańska)
Sałatka ryżowa z ananasem, papryką i curry (ovo-wege)
Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege)
Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas