7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos Ragu przerobiony na wegeKuchnia włoska. Sos do makaronów, m.in. do spaghetti. Zwyczajowo nie jest wegetariański, ale czego się dla was nie robi :-)
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:opakowanie granulatu sojowego (200 g)
sos sojowy 1 cebula 1 marchewka 6 łyżek oliwy lub 20 g masła + 3 łyżki oliwy 1/2 litra przecieru pomidorowego (kartonik) 1/2 kostki bulionu warzywnego 1 łyżeczka soli + do tego makaron Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Singapurski specjał w wersji wege - kotlety sojowe w owocowym sosie curry (ovo-wege)Ogórki konserwowe przerobione na ostro (wegańska) Wege skwarki (wegańska) Wege-strogonoff (lakto-wege) Przerobiona czekolada z płatkami róży i ziarnkami kardamonu (wegańska) Wege pasztet "z kogucikiem" (wegańska) Wege szarlotka (sypana) (wegańska) Wege-burger z cieciorki (wegańska) Wege-rogaliki (wersja duża :P) (bez ograniczeń) sałatka Wiktorii w wersji wege (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
VeGe 2012-11-21 14:42:57.838