7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:10 dag sera topionego
8 dag masła mielona papryka Przygotowanie:Ser utrzeć z masłem na pulchną masę. Można dodać szczyptę papryki. Używać do chleba i kanapek.
Nadesłał(a) ~Iwonka :-))),
dnia: 2005-05-03 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa z topionego sera z tymiankiem (lakto-wege)Pasta z sera żółtego (bez ograniczeń) Devizovka (pasta z żółtego sera) (bez ograniczeń) Pasta z żółtego sera i marchwi (bez ograniczeń) Pasta kanapkowa a'la Babcia - z serka topionego, ogórków i jajek (bez ograniczeń) Chrupiąca pitta z serkiem topionym (lakto-wege) Sos różowy z serka topionego (lakto-wege) Zupa serowa z serka topionego (lakto-wege) Zapiekane ziemniaki z serem topionym (lakto-wege) Makaron z serkiem topionym i rukolą (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |