7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:30 - 40 dag fasolki szparagowej
40 dag ziemniaków - ugotowanych w skórce sól cukier kwasek cytrynowy 1/4 l majonezu Przygotowanie:Fasolkę opłukać, włożyć do wrzącej, osolonej, ocukrzonej wody, ugotować. Ziemniaki obrać ze skórki, ostudzić. Fasolkę pokroić na kawałki długości 3 - 4 cm, ziemniaki w drobą kostkę, połączyć razem. Przyprawić do smaku solą, cukrem, kwaskiem cytrynowym, oblać majonezem.
Nadesłał(a) ~Iwonka :-))),
dnia: 2005-05-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Z Kuchni Polskiej
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z pieczonymi ziemniakami, jajkami i fasolką szparagową (bez ograniczeń)Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Zupa z fasoli szparagowej z grzybami suszonymi i ziemniakami (wegańska) Sałatka grecka (horiatiki) z fasolką szparagową (lakto-wege) Zielona sałatka Bożeny Dykiel (z fasolki szparagowej) (wegańska) Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska) Sałatka z kalafiora i fasolki szparagowej z winegretem (wegańska) Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych (wegańska) Fasolka szparagowa z cebulką i sosem balsamicznym (sałatka) (wegańska) Sałatka z fasoli szparagowej na kwaśno, z cząbrem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |