7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką)
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kg fasolki szparagowej
4-5 ząbków czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek do smażenia 4 czubate łyżki posiekanej zielonej pietruszki sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska)Kalafior duszony z czosnkiem i natką (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oregano (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Fasolka szparagowa smażona z czosnkiem (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege) Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska) Fasolka szparagowa duszona na oliwie, na kwaśno (wegańska) Kapusta pekińska duszona z sosem sojowym, czosnkiem i natką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sunflower_ren 2011-07-01 22:09:47.82