7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:1 szklanka startej marchwi
1 szklanka posiekanej cebuli 0,5 szklanki drobno posiekanego selera 0,5 szklanki zielonej fasolki 0,5 szklanki groszku konserwowego 3 jajka 2 łyżeczki soli pieprz bułka tarta olej do smażenia ew. 2 łyżki masła (do smażenia warzyw) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege)Fasolka z konserwowym groszkiem w pomidorach na ostro (wegańska) Papka z pomarańczowej soczewicy z konserwową fasolką i groszkiem (wegańska) Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege) Kotlety z włoszczyzny (wegańska) Zielona lazania - z brokułem, fasolką szparagową, groszkiem i sosem pomidorowym (wegańska) Gulasz bengalski (z ziemniaków, dyni, bakłażana i groszku lub fasolki szparagowej) (wegańska) Kotleciki z groszku konserwowego (wegańska) Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |