7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Na niby pasta z ryby

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

puszka cieciorki
kostka wędzonego tofu - 125 g
sól

Przygotowanie:

Zmiksować cieciorkę (bez zalewy...) z tofu, dosolić do smaku... Niezłe na kanapki, warto posypać szczypiorkiem.
Nadesłał(a) ~gryzdelpinia ;), dnia: 2005-06-26 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Mieszane uczucia... Niby dobra, a jednak mogłaby być lepsza :) Zrobiłam z tofu Polsoi, które samo w sobie jest smaczne - gdyby tofu było słabsze, byłoby gorzej. Tak czy siak pasta jest zdecydowanie smaczniejsza, kiedy doprawiona tak jak puszka.pl/przepis/7755-tofu-pasta_o_smaku_wedzonej_makreli_.html
Ogólnie jednak do kanapek smaczna, zwł. pod warzywa czy ogórki kiszone, i wymaga jedynie drobnego rozrzedzenia, żeby łatwiej się rozsmarowywała :)
patrycccja 2014-01-05 18:09:54.853

jak pasta z ryby to moze cebuli, pietruchy? i nie wiem, oleju coby suche nie bylo?
~ksz 2009-10-13 08:31:21.834

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Grzyby jak ryby (wegańska)
Niby paprykarz (wegańska)
Niby wuzetka (wegańska)
Niby-ser (wegański) (wegańska)
Sos grecki (czyli ryba po grecku bez ryby, która sobie w spokoju pływa :) (wegańska)
Ciasto marchewkowe - niby piernik (wegańska)
Niby-ser z cukinii, do pizzy i zapiekanek (wegańska)
Grzyby suszone-niby świeże po staropolsku (lakto-wege)
Makowa pychota - niby jogurcik makowo-bakaliowy (wegańska)
Pasta słonecznikowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas