7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 6 osób1 kg arbuza,
50 dag malin, pół szklanki skondensowanego mleka, pół szklanki gęstej śmietany 18-proc., 2 łyżki cukru, cukier waniliowy Przygotowanie:40 dag opłukanych malin zmiksować z pokrojonym miąższem arbuza (bez pestek), śmitaną, mlekiem, cukrem i cukrem waniliowym.Potem wymieszać z 2 szklankami przegotowanej zimnej wody, ochłodzić w lodówce. Zupę rozlać na talerze, każdą porcję udekorować pozostałymi malinami. Podawać z groszkiem ptysiowym lub płatkami śniadaniowymi.
ŻYCZĘ SMACZNEGO!!!!
Nadesłał(a) ~k@rolink@,
dnia: 2005-07-12 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodnik z melona + szaszłyki z fety i malin (lakto-wege)Clafoutis z malinami (bez ograniczeń) Sałatka owocowa z arbuza i owoców (wegańska & RAW) Galaretka z herbaty malinowej z arbuzem (wegańska) Naleśniki półrazowe z malinami (bez ograniczeń) Placuszki z malinami / poziomkami (wegańska) Maliny nadziewane czekoladą (wegańska) Dżem z jabłek z malinami (wegańska) Kisiel ze świeżych malin (wegańska) Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |