7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:250 g wiśni
250 g truskawek 2 szklanki czerwonych porzeczek bez szypułek kawałek skórki z cytryny 8 łyżek cukru 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej ew. jako dekoracja: - 4 łyżki śmietany - szczypta cynamonu do oprószenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kremowa zupa owocowa z suszonych śliwek i soku wiśniowego (lakto-wege)Zimna zupa miętowo-truskawkowa z melonem (wegańska) Ayran - jogurtowy napój na upały (lakto-wege) Wiśniowe cudeńko (lakto-wege) Kisiel wiśniowy (wegańska) Spring Rolls - "surowe" sajgonki doskonałe również na upał (wegańska) Omlet z konfiturą wiśniową (bez ograniczeń) Lody bananowo-wiśniowe (wegańska & RAW) Wiśniada - wiśniowa lemoniada (wegańska & RAW) Dżem wiśniowy niskosłodzony (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |