7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta sojowa z dodatkiem zielonej papryki i pomidorówJeśli używamy koncentratu pomidorowego, to należy go choć chwilkę zagotować - najlepiej dodać na sam koniec duszenia cebuli i papryki.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbziarno soi (ok. 3/4 szklanki)
cebula (1-2 szt.) papryka zielona (1 mała lub 1/2 dużej) olej do smażenia pomidory (1-2 sztuki) lub przecier pomidorowy (1/2 szklanki) lub koncentrat pomidorowy (1-2 łyżki) przyprawy, np: bazylia, cząber, majeranek, papryka ostra, pieprz czarny/ziołowy sól (osobiście nie polecam - ale jak ktoś musi, to czemu nie ;) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa-krem pieczarkowa z dodatkiem zielonej papryki (lakto-wege)Pasta z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów (wegańska) Mus z zielonej papryki (wegańska) Pasta sojowa z dodatkiem marchewki, słonecznika i siemienia (wegańska) Kiopołu - pasta z pieczonych bakłażanów i papryki + pomidor (wegańska) Pasta z zielonej soczewicy z orzechami (wegańska) Prosta pasta z zielonej soczewicy (wegańska) Zupa z zielonej soczewicy z pomidorami (wegańska) Surówka z pomidorów i papryki (wegańska & RAW) Bakłażany kiszone z dodatkiem papryki i włoszczyzny (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
argena 2009-10-03 13:39:43.865