7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pyszniaste danie z soczewicy i włoszczyzny z konserwowym imbirem i miodem
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki: dla 4 osób400 g suszonej soczewicy
pół litra wywaru warzywnego 6 marchewek (może być mniej lub więcej) pół selera por kawałek konserwowego imbiru trochę oliwy z oliwek lub oleju sól pieprz 3 łyżeczki miodu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zielona pasta z soczewicy z ogórkami konserwowymi i imbirem (wegańska)Surówka z kapusty doprawiona oregano, miodem i imbirem (wegańska+miód) Herbata (napój) z imbiru z miodem i cytryną (wegańska+miód) Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego (ovo-wege) Papka z pomarańczowej soczewicy z konserwową fasolką i groszkiem (wegańska) Sałatka indyjska z soczewicy - z cukinią i imbirem (wegańska) Pikantna pasta / dip z soczewicy z grillowaną papryką konserwową (wegańska) Indyjski daal czyli puree z czerwonej soczewicy (z dodatkiem imbiru i mleka kokosowego) (wegańska) Aromatyczna indyjska zupa z soczewicy z pomidorami, curry i imbirem (wegańska) Jesienna zupa z soczewicy z mlekiem kokosowym, curry i imbirem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |