7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 mała cukinia
1 cebula 1 gałązka selera naciowego 2 kostki warzywne 0,5l przecieru pomidorowego w kartonie 1 op. śmietany 30% gnocchi lub gruby makaron bazylia, lubczyk, papryka, sos tabasco, natka, czosnek granulowany, troszkę cukru do smaku Przygotowanie:Cebulę pokroić w kostkę i dodać do rozpuszczonych kostek warzywnych, seler podzielić na trzy części i też do garnka. Gotować 10 min. Wyciągnąć seler. Cukinię pokroić na cienkie plasterki, dodać do wywaru i wlać przecier. Gnocchi lub makaron ugotować osobno. Kiedy cukinia będzie miękka przyprawić zupę ziołami, dodać śmietanę i gnocchi. Na koniec dodać natkę.
Nadesłał(a) rzyna,
dnia: 2006-03-13 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Gnocchi (wegańska)Gnocchi dyniowe (wegańska) Zupa warzywno-pomidorowa (wegańska) Zupa pomidorowa z serem (lakto-wege) Smakowita zupa pomidorowa (lakto-wege) Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege) Pikantna zupa pomidorowa (wegańska) Zupa pomidorowa z przecieru (wegańska) Zupa pomidorowo-sojowa (wegańska) Zupa pomidorowa z grzankami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |