7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka octu (raczej ryżowego) 1 łyżka wody 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka oleju sezamowego 1 łyżeczka startego imbiru + np. chińska kapusta - pekińska lub bok choy (zwana też pak choy lub pako) Przygotowanie:Zmieszać, odstawić na pół godziny. Polać posiekaną chińską kapustę, wymieszać, poczekać pół godziny i znów wymieszać, podać.
Nadesłał(a) Kuna,
dnia: 2006-03-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, Magdalena Bassett
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Zdjęcia do przepisu:Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soja po chińsku (wegańska+miód)Ratatouille po chińsku (wegańska) Tofu marynowane idealne do sałatki (wegańska) Mieszanka jarzynowa po chińsku (wegańska) Fasolka po chińsku (wok) (wegańska) Spolszczone warzywka po chińsku (wegańska) Dressing z białego miso (wegańska) Dressing z tahini z ziołami (wegańska) Wariacje na temat sałatki nicejskiej (z tofu wędzonym) (wegańska) Dressing z tofu i tahini z czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Sałatkę warto posypać uprażonym sezamem lub posiekanymi orzechami ziemnymi (solonymi lub nie).
patrycccja 2013-02-08 11:22:04.82