
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 czerwone papryki, bez pestek i pokrojone w paski
2 cukinie pokrojone w plastry o grubości 3 cm bakłażan pokrojony w plastry o grubości 3 cm 3 pomidory pokrojone w ćwiartki marynata: 3 łyżki stołowe octu winnego 2 łyżki stołowe oliwy z oliwek 3/4 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki cukru Przygotowanie:
Łączymy wszystkie składniki w misce, dodajemy warzywa zanurzając je w sosie. Następnie pozostawiamy na 45 minut.
Najpierw pieczemy kawałki bakłażana i papryki, potrzebują najwięcej czasu, następnie dokładamy cukinię, na końcu pomidory.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-08-22 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: OGRODOWE MISTERIUM - artykuł z Kuriera Plus
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kukurydza pieczona na grillu (wegańska)Warzywa z woka (wegańska) Marynowane rzodkiewki (wegańska & RAW) Grzybki marynowane (wegańska) Marynowane grzybki (wegańska) Warzywa z fasolą do makaronu (wegańska) Zielone warzywa jednogarnkowe (wegańska) Pieczone letnie warzywa (wegańska) Uniwersalne warzywa z granulatem (ovo-wege) Warzywa faszerowane po gospodarsku (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Rena 2001-05-05 00:00:00.0