7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta do chleba z wędliny sojowej i jajek

W sam raz na dwie pajdy razowca.



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

2 plasterki wędliny sojowej
2 jajka
dymka
1 łyżeczka musztardy
2 łyżeczki majonezu
pieprz

Przygotowanie:

Wędlinę sojową, jajka i dymkę zemleć w ręcznej maszynce, dodać majonez i musztardę, przyprawić do smaku.
Nadesłał(a) ~sterre, dnia: 2006-05-26 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta do chleba z serka wiejskiego, jajek, rzodkiewki i papryki (bez ograniczeń)
Pasta do chleba z ciecierzycy (wegańska)
Drożdżowa pasta do chleba (ovo-wege)
Oliwkowa pasta do chleba (wegańska)
Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba) (wegańska)
Jajeczno-szczypiorkowa pasta do chleba (bez ograniczeń)
Pasta z soczewicy (strączkowa) do chleba (zbożowy) ;-))) (wegańska)
Pasta do chleba z soczewicy, słonecznika i sezamu (wegańska)
Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege)
Pasta sojowa do kanapek, z musztardą i serkiem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas