7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:pęczek marchwi
1 filiżanka rodzynek sos: 3 łyżeczki octu winnego 1 łyżeczka cukru sól pieprz 1/3 filiżanki oliwy Przygotowanie:Marchewkę obieramy ze skóry i ścieramy na tarce średniego rozmiaru. W oddzielnym naczyniu mieszamy ocet z cukrem, solą i pieprzem. Ubijamy stopniowo dodając oliwę. Polewamy sosem marchewkę wrzucając do niej rodzynki. Mieszamy. Wkładamy do lodówki na około godzinę.
Wskazówki i uwagi:Można podać razem z surówką z selera, by stworzyły kontrastową kompozycję.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-08-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Letnie salaty - artykuł z Kuriera Plus
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pyszna korzenna surówka z marchewki z rodzynkami (wegańska & RAW)Surówka z marchewki z miodem (wegańska+miód) Surówka z pasternaku i marchewki (wegańska) Surówka z jabłka i marchewki (wegańska & RAW) Surówka z marchewki i ananasa (wegańska) Surówka z pora i rodzynek (wegańska & RAW) Sałatka z pora, jabłka, marchewki i rodzynek z sezamem (wegańska) Sałatka z marchewki i cukinii z gruszką i rodzynkami (wegańska) Surówka z białej kapusty i marchewki (wegańska & RAW) Surówka z marchewki z cynamonem i bakaliami (wegańska+miód) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |