7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zielona pasta groszkowo-brokułowaSmakuje fantastycznie z serem wędzonym (ale to opcja już nie dla wegan), najlepiej na pieczywie razowym.
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki młodego, zielonego groszku
1 średni brokuł kropla oliwy z oliwek pół pęczka koperku sól pieprz Przygotowanie:Gotujemy groszek i brokułka. Rozdrabniamy blenderem, mikserem czy też widelcem, dodajemy kroplę oliwy z oliwek, koperek, solimy, obficie pieprzymy i otrzymujemy pyszną pastę :)
Wskazówki i uwagi:Jeżeli chcesz ją przechowywać, pasteryzuj ok. 20 min. Może stać wtedy w lodówce naprawdę długo (chociaż u mnie nie leży dłużej niż 2 dni ;))
Nadesłał(a) mala_kaha,
dnia: 2006-07-18 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Naleśniczniki zielone brokułowe (bez ograniczeń)Pasta brokułowo - bakłażanowa (wegańska) Pasta brokułowa ze słonecznikiem (wegańska) Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska) Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska) Zielona zupa-krem cukiniowo-brokułowa (wegańska) Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska) Pasta marchewkowa lub brokułowa ze słonecznika na oko (wegańska) Pasta zielona kartoflanka z groszkiem i czosnkiem (wegańska) Zielona pasta z soczewicy z ogórkami konserwowymi i imbirem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |